Hitta Per Axbom online

🔗
Jag skriver, lär ut, skissar och konsultar för en mer omtänksam och trygg digital värld. Här är länkar till alla platser online där du kan följa och läsa det jag producerar och skriver, samt backa och anlita mig.

Följ

Trots att jag tidigare haft en stor närvaro i sociala medier har jag valt att lämna Facebook, Twitter och LinkedIn. För liknande arenor hittar du mig på Mastodon (socialt nätverk) och Matrix (chat/messenger).

Rekommendationen för att följa mitt arbete är att prenumerera på nyhetsbrevet, och att skicka e-post när du vill nå mig. Ganska smidigt.

Läs

Jag har skrivit berättelser sedan barnsben och bloggat på min egen domän sedan 1997.

Jag skriver även poesi, prosa, noveller och romaner när intresse och möjlighet uppstår.

Lyssna

Min första podd släpptes 2007.

Anlita

Du kan anlita mig för coachning, design, konsultarbete, videoförklaringar och mer. Skicka ett meddelande via e-post så kan vi prata vidare om ett upplägg som funkar för dig och din verksamhet.

Exempel på erbjudanden:

  • Digital drivkraft. Anlita mig löpande för att utnyttja alla mina kompetenser på ett flexibelt sätt.
  • Gruppcoachning. Skräddarsydda upplägg där jag träffar ditt team under cirka sex timmar i månaden under ett halvår eller mer.
  • Talare och utbildare. Jag föreläser på konferenser i Sverige och internationellt, och bedriver även längre kurser och utbildningar. Se några av mina föreläsningar.
  • Förklaringsvideo. Jag hjälper många av mina kunder förklara budskap och förändringar på sätt som når fram till målgruppen. Ibland med video.

Backa

Jag har kontinuerligt producerat gratis utbildningsmaterial i mer än 20 år. För att backa mina insatser inom skrivande, bloggande och videoförklaringar kan du backa mig genom att bli supporter.

Undrar du över något? Enklast är att mejla mig.


P.S. Vad håller jag på med just nu? Kolla under menyvalet Aktuellt.


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress