Den 6-7 december är jag inledningstalare och moderator på en konferens som heter Framgångsrik utveckling av webbplatser. Det är hög tid att anmäla sig.

I mitt anförande pratar jag om:

  • Vad innebär begreppen den sociala webben och Web 2.0?
  • Hur kommunicerar och använder vi webben annorlunda
    idag än vad vi gjort tidigare?
  • Vad innebär de nya digitala kanalerna och kommunikationsvägarna som till exempel bloggar, folksonomies, AJAX, poddradio och RSS för utvecklingen av våra webbplatser i praktiken?
  • Vilka är framgångsfaktorerna för att utveckla en användbar och värdeskapande webbplats som kan stödja den övergripande verksamheten och möta framtidens webbkonsumenter?

Övriga talare kommer bland annat från: Sveriges radio, Stockholms stadsbibliotek, Fritidsresor, Skatteverket, Eniro och Svenska spel.

Relaterat

Konferens om användbarhet på webben Den 14-15 juni 2007 är det dags för en webbkonferens om usability i Malmö. Konferensen anordnas av InUse och Malmö Högskola; och bland talarna återfin...
Vilka trender kommer att påverka framtidens webbpl... Bilder till en föreläsning om webbtrender som jag höll vid konferensen Framgångsrik utveckling av webbplatser i december 2006 på Berns Salonger. Jag v...
Nya tekniker och användbarhet Bilder till min presentation på konferensen Användbarhet i oktober 2007. Jag pratar om hur nya tekniker som Ajax och andra Rich Internet Applications ...

3 svar till “Framgångsrik utveckling av webbplatser”

  1. Om det blir någon mer konferens där jag är involverad så kommer det dyka upp här. Jag har just nu inget uppradat förutom ”privata” föreläsningar hos kunder.

  2. Då jag läser det här knappt ett och ett halvt år efter du hade föreläsningen måste jag säga att du förutspådde bra. Jag menar, har inte bloggandet och RSS tagit folket med storm?