Nyhetsbrev

"Jag slås av ditt djupt eftertänksamma, värderingsstyrda och personcentrerade sätt att närma dig digital/UX-etik."

Nyhetsbrev

Omtänksam digitalisering

Håll dig uppdaterad om mänskliga rättigheter, säkerhet och rättvisa inom ny teknik och design.

Skriv e-postadress

När du prenumererar på nyhetsbrevet får du utvalda blogginlägg till din e-postadress. Ungefär 2-3 per månad. Jag vill inte överväldiga dig med innehåll och inte heller skicka inlägg som jag inte tycker ska ta plats i din inbox i onödan. Jag vill att du ska känna att det du får är av värde.

På det här sättet får du det viktigaste jag skriver till din inkorg, samtidigt som du blir påmind om att läsa andra inlägg jag skrivit se'n sist. Om du är nyfiken.

Bonus: Ett urval av inläggen produceras också som podd, för tillgängligt lyssnande.

🌐
Jag producerar även ett nyhetsbrev på engelska. Vissa inlägg släpps på båda språken medan andra är unika för det ena eller andra. Om du vill kan du prenumerera på båda.

Röster om nyhetsbrevet

"Jag arbetar inom området medicinsk och polisiär etik. Jag slås av ditt djupt eftertänksamma, värderingsstyrda och personcentrerade sätt att närma dig digital/UX-etik. Du har fått mig att reflektera över mitt eget tillvägagångssätt i de områden jag arbetar inom och vilka typer av etikdiskurser vi behöver." – S.S.
"Jag kan inte tacka dig nog för detta nyhetsbrev. Jag känner att du har hört mina tankar och det som har sugit musten ur mig de senaste 3 åren. Att besegra algoritmernas påverkan." - A.P.