Ge mig kärlek

Ge mig kärlek

Kärleken är stark på nätet. Oerhört många människor delar med sig gratis av sin kunskap och diskuterar med kända och okända människor för att lära ut, lära sig och helt enkelt delta i en social företeelse därför att det är berikande och fruktbart att interagera med andra människor.

 Däri ligger min önskan att uppmuntra dig till att delta i diskussionerna. För mig är det den kärlek som gör att webben frodas och utvecklas: konversationerna.

Det finns säkert många fler sätt men här är några exempel på hur du kan ge mig kärlek:

  1. Kommentera! Om du läser något som berör eller påverkar dig så blir jag oerhört glad för varje glatt tillrop, medhåll eller kritik.
  2. Länka! Gillar du vad du läser här så är länkkärlek ett fantastiskt ömhetsbevis.
  3. Dela! Dela gärna med dig av sådant du läser här så att fler kan delta i diskussionerna.
  4. Tipsa! Tipsa mig gärna om sådant du tycker jag borde skriva om.
  5. Prenumerera på mitt nyhetsbrev! När du prenumererar får du mina funderingar, nyheter och artiklar direkt till din e-post.
  6. Rekommendera mig! Till exempel kan du lägga till mig på LinkedIn och skriva ett omdöme.
  7. Backa mig! Bli nyckelsupporter som privatperson eller företag.

(Tidigare kunde du gilla min sida på Facebook, men jag har inte längre Facebook.)

OBS! Det mesta du hittar på axbom.se får du använda helt gratis enligt en Creative Commons license, så länge det inte är för kommersiella ändamål. Det jag begär är att du länkar tillbaka / hänvisar till mig när du använder material. Men jag tycker också självklart att det är roligt om du också meddelar mig att du använder materialet. Det är mysigt att få veta när jag gjort något som andra har nytta av.

Jag lever efter devisen Design by conversation (ungefär: design genom konversation). För mig betyder det att all design (lösningar på problem) kan bli bättre genom att man hela tiden är öppen för att konversera sig fram till nya möjligheter.

Konversationen är ditt bästa kärlekstecken. Vi hörs!


Kommentera