Kärleken är stark på nätet. Oerhört många människor delar med sig gratis av sin kunskap och diskuterar med kända och okända människor för att lära ut, lära sig och helt enkelt delta i en social företeelse därför att det är berikande och fruktbart att interagera med andra människor.

Däri ligger min önskan att uppmuntra dig till att delta i diskussionerna. För mig är det den kärlek som gör att webben frodas och utvecklas: konversationerna.

Det finns säkert många fler sätt men här är några exempel på hur du kan ge mig kärlek:

  1. Kommentera! Om du läser något som berör eller påverkar dig så blir jag oerhört glad för varje glatt tillrop, medhåll eller kritik.
  2. Länka! Gillar du vad du läser här så är länkkärlek ett fantastiskt ömhetsbevis.
  3. Dela! Dela gärna med dig av sådant du läser här så att fler kan delta i diskussionerna.
  4. Tipsa! Tipsa mig gärna om sådant du tycker jag borde skriva om.
  5. Luncha med mig! Inget är väl så roligt som att på nätet hitta människor som brinner för liknande ämnen och ta sig tid att träffa dem över en lunch. Om du har Twitter klickar du bara här: Hej @axbom! Har du tid för en lunch i veckan? eller boka direkt i min kalender.
  6. Rekommendera mig! Till exempel kan du lägga till mig på LinkedIn och skriva ett omdöme.
  7. Visa att du gillar mig! Bli ett fan av axbom.se på facebook.
OBS! Det mesta du hittar på axbom.se får du använda helt gratis enligt en Creative Commons license. Det jag begär är att du länkar tillbaka / hänvisar till mig när du använder material. Men jag tycker också självklart att det är roligt om du också meddelar mig att du använder materialet. Det är mysigt att få veta när jag gjort något som andra har nytta av.

Jag lever efter devisen Design by conversation (ungefär: design genom konversation). För mig betyder det att all design (lösningar på problem) kan bli bättre genom att man hela tiden är öppen för att konversera sig fram till nya möjligheter.

Konversationen är ditt bästa kärlekstecken. Vi hörs!