XLENT bästa företaget för småbarnsföräldrar

Framför allt två saker lockade mig till min nuvarande arbetsgivare XLENT:

  1. En anmärkningsvärd mängd otroligt kompetenta människor under ett tak som ger mig massor av intellektuellt och gemenskapligt utbyte.
  2. En väldigt schysst inställning till småbarnsföräldrar.

Den schyssta inställningen till småbarnsföräldrar är kanske inte bara ett tecken på en arbetsgivare med sunt förnuft, utan även på en medveten strategi med utgångspunkten att småbarnsföräldrar har mycket att ge.

Och kanske har således de två punkterna jag angett ovan väldigt mycket mer med varandra att göra än de vid första anblick ger sken av.

Varför berättar jag detta? Jo, för att nu på lördag 15 mars bjuder vi på XLENT alla föräldrar i Humlegården (cirka 10-12.30) och Vasaparken (cirka 13-15) på latte i en rekryteringskampanj i Stockholm. Ta med barnen till parken och mingla med oss.


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera