XLENT bästa företaget för småbarnsföräldrar

Framför allt två saker lockade mig till min nuvarande arbetsgivare XLENT:

  1. En anmärkningsvärd mängd otroligt kompetenta människor under ett tak som ger mig massor av intellektuellt och gemenskapligt utbyte.
  2. En väldigt schysst inställning till småbarnsföräldrar.

Den schyssta inställningen till småbarnsföräldrar är kanske inte bara ett tecken på en arbetsgivare med sunt förnuft, utan även på en medveten strategi med utgångspunkten att småbarnsföräldrar har mycket att ge.

Och kanske har således de två punkterna jag angett ovan väldigt mycket mer med varandra att göra än de vid första anblick ger sken av.

Varför berättar jag detta? Jo, för att nu på lördag 15 mars bjuder vi på XLENT alla föräldrar i Humlegården (cirka 10-12.30) och Vasaparken (cirka 13-15) på latte i en rekryteringskampanj i Stockholm. Ta med barnen till parken och mingla med oss.


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Backa

Om du vill stötta Pers arbete med att utbilda och verka för mer omtänksamma, tillgängliga och trygga digitala tjänster kan du Swisha, donera via Paypal eller bli års-/eller månadsgivare ❤️


Kommentera