World Usability Day i Stockholm 2006

Imorgon tisdag den 14 november är det dags för World Usability Day. Aktiviteter runt hela världen kommer sätta användbarhet i fokus.

I Stockholm arrangeras två aktiviteter för att visa att användbarhet är angeläget i alla verksamhetsområden. Bägge aktiviteterna är gratis.

Rundabordssamtal: Vad jag och min organisation gör för användbarhet

Kl. 08:30-10:30, Kulturhuset, Akademiskt forum, Sergels torg.
Anmälan
Arbetsmiljöverket, Svenskt Näringsliv, Sveriges Kommuner och Landsting och Verva deltar i ett rundabordssamtal. Temat för samtalet är: Hur arbetar vi för ett mer användbart Sverige? Vems är ansvaret för att produkter och tjänster som utvecklas blir användbara och tillgängliga? Hur arbetar din organisation för detta?

Kurs i användbarhet

Kl. 13:00-16:00, Norra latin, Norra bantorget.
Anmälan
En kurs om hur man praktiskt kan arbeta med användbarhet. Nio olika talare delar med sig av positiva erfarenheter. Matnyttigt både för er som inte har erfarenhet av att arbeta med användbarhet och er som är mer erfarna.


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Backa

Om du vill stötta Pers arbete med att utbilda och verka för mer omtänksamma, tillgängliga och trygga digitala tjänster kan du Swisha, donera via Paypal eller bli års-/eller månadsgivare ❤️


Kommentera