Unboxing Star Wars limited edition black metal box

Idag öppnar jag en låda. Och är mitt nördigaste jag. För det är inte vilken låda som helst. Det är en låda från 1995 producerad i endast 20,000 exemplar. Jag hittade den på Blocket, fortfarande inplastad… och eftersom jag tycker att vi gör saker för att använda dem så slet jag upp plasten på denna Star Wars collectible med exklusivt innehåll, inklusive manuskripten och VHS-band med originalfilmerna i Star Wars-trilogin. Och fantastiskt vackra affischer.

Det kommer en tid när man vill visa den rätta bilden av Star Wars för sina barn. Den tiden har kommit för mig. I de här filmerna är det original-storyn som gäller. Han Solo skjuter först.

Här följer alltså min unboxing av Star Wars Trilogy: The Definitive Collection / Superclass: Imperial Star Destroyer – Executor, i film och bilder. Unboxing är ett populärt online-begrepp, som innebär att man köper en pryl och filmar och/eller tar kort när man öppnar den. Jag kör på engelska till förmån för alla mina vänner…

Det här är låda 184 av 20,000.

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Och ja, om du älskar Star Wars kommer du också älska den här filmen:


Kommentera