Tre nya appar för visualisering

Jag är ständigt på jakt efter appar som hjälper mig att kommunicera budskap på nya sätt. Tre appar för iPad som jag upptäckt och börjat leka lite med idag ger mig animationskrafter utöver det vanliga. Om jag kan få VideoScribe HD att hämta in mina egna teckningar på ett snyggt sätt så kommer det leda till en rad helt nya filmer som beskriver min verksamhet i samma stil som de fantastiska “handritade” filmerna från RSA (RSA Animate). De här apparna är alla på sina egna sätt helt magiska.

app-sock-puppets-screen

app-sock-puppetsStrumpteater med Sock Puppets. Skapa en dialog och spela in din röst, själv eller tillsammans med någon annan, så rör sig dockornas munnar efter din röst. Dina egna kasperdockor blir oerhört underhållande! »Ladda hem Sock Puppets.

app-ianimate-proDesigna och animera egna klippdockor. Rita kropp, huvud och lemmar, lyft in dem i iAnimate Pro och skapa dina egna animerade filmer. Söndagen är räddad! »Ladda hem iAnimate Pro.

app-videoscribe-hdLevandegör dina skisser. Om du som jag älskar att beskriva det du säger med skisser så är det här ett av de mest fantastiska verktyg jag sett. Ladda in din skiss i programmet (måste vara SVG-format) så skapar det en film med en hand som ritar din skiss, som om det var filmat. Det här kommer stjäla mycket av min tid framöver men jag tror resultatet blir något utöver det vanliga. »Ladda hem VideoScribe HD.

Om du har använt eller sett andra appar som kommunicerar med bilder och skisser, tipsa mig gärna!

Instruktionsfilm från VideoScribe HD:


Kommentera