Social och tillgänglig - presentationen

Måndagen den 18 februari höll jag en föreläsning om tillgänglighet på konferensen Tillgänglighet 2.0 som anordnades av Voice-Corp. Dagen erbjöd mycket matnyttigt kring vad framtida generationers webbplatser kommer att kunna erbjuda. Tack för det Voice-Corp.

Nytt för den här gången var att jag endast använde mina egna handritade bilder! Jag ritade direkt i Flash med min nyinköpta Wacom Bamboo Fun Small A6. Det var i alla fall mer än en person som tyckte greppet var kul; så här såg bilderna ut.

Du kan stega framåt och bakåt i presentationen med piltangenterna – glöm inte att först aktivera Flashen genom att markera presentationen. Jag fick minsann ta till lite ActionScript-programmering för att Flash skulle funka med min trådlösa presentatör (som ju annars är ämnad för PowerPoint).

Du kan också ladda hem Flash-filen.

Inte så lätt kanske att förstå bilderna utan mitt snack till. Som bonus får du här i stället några länkar som illustrerar sådant jag tog upp. Och om du ser akronymen AAH så betyder den “Avsaknad av hinder”.


Kommentera