Sharp Talk samlar snacket om Sharp LCD-TV

Jag har varit inblandad i Sharps provskott kring bloggande som drog igång i veckan. Tanken är att bloggen Sharp Talk ska samla på sig recensioner och skriverier om Sharp på ett ställe, och på sätt vara en hjälp för TV-intressenter, samtidigt som Sharp får möjlighet att sprida budskapet om vidare

Boka besök, vinn en Sharp frukost-tv!

Under prövoperioden kan ni som bor i Stockholm boka besök och visning av en TV hos Lars Bengtsson vid S:t Eriksplan. Alla som går på besök och sedan ställer upp på en kort intervju efteråt (där det ingår att svara rätt på fem frågor) har chans att vinna en frukost-TV från Sharp.

Jag får själv inte vinna TV:n men det är ett hett tips för er som går runt och funderar kring ny platt-tv.

Som kuriosa kan meddelas att Sharp utmärker sig speciellt i kategorin konsollspel, där flera kunder har upptäckt att Sharp-apparater är speciellt bra för Xbox eller Playstation.


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Backa

Om du vill stötta Pers arbete med att utbilda och verka för mer omtänksamma, tillgängliga och trygga digitala tjänster kan du Swisha, donera via Paypal eller bli års-/eller månadsgivare ❤️


Kommentera