Presentation: Real-time disruptive tribes in an augmented reality

Den 4 november pratade jag om webbtrender för ett 20-tal personer, allt från programmerare till webbansvariga, och passade på att ställa min kompaktkamera på ett stativ och filma. Kvaliteten blev faktiskt hyfsad, så jag delar med mig av föreläsningen, både som video och slideshare.

OBS! Jag är lite häpen över hur mycket jag svär under den här presentationen; jag vet inte om det var målgruppen, nervositet eller dagsformen som gjorde det, men jag måste verkligen skärpa mig. Sedan saknas en del förtydliganden som jag ville få med, men det är onekligen lärorikt att kolla in sig själv. Håll till godo och var inte rädd för att ge mig återkoppling och kritik. Konversation ger kvalitet.

Filmen:

Per Axbom pratar om webbtrender, 4 november 2009 from axbom on Vimeo.

Bilderna från presentationen:

Real-time disruptive tribes in an augmented reality

View more documents from Per Axbom.


Kommentera