Proffsbloggare

En kollega hittade en bild på den här bloggen i senaste numret av Internet World (sida 73 i nummer 11, 2006). Det visade sig att axbom.se var handplockad som exempel på en av fem proffsbloggar. Det är givetvis mumma för självförtroendet.

Det extra festliga är förstås att min lilla blogg stoltserade bredvid Agrias bloggar och VisitSwedens vd-blogg. Pia de Gysser från Agria föreläste nämligen, och två personer från VisitSweden fanns bland åhörarna, vid den konferens jag var moderator för i förra veckan.

Uppmärksamheten gjorde att det brann till i knutarna att fixa till lite kod och småfel här och där i bloggen som jag retat mig på länge. Snart dags också för en upgradering till Drupal 4.7 – det gäller att leva som man lär.

Tack till Urban Lindstedt som skrev artikeln.


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Delar av kommentarsfunktionen är på engelska i väntan på att funktionen blir möjlig att översätta i verktyget som används.