Prata direkt med mig på webbsidan

Jag upphör aldrig att förvånas över alla avancerade tjänster för kommunikation via webben som finns tillgängliga helt gratis.

För tio år sedan skulle nog en offert på en tjänst för att chatta live via en webbsida gå loss på runt en halv miljon kronor. Nu kan du tanka hem den gratis.

Du kan själv se hur det fungerar genom att gå in på min kontaktsida. Där hittar du som kan köra Flash en liten så kallad widget som gör att du kan chatta direkt med mig, förutsatt att jag är vaken och online förstås.

Jag använder Meebo men du som vill betala för mer funktionalitet kan gärna också testa ChatStat, som också finns i en enklare gratisversion.

Vi hörs i en chat på en annan sida 😉


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera