Ny podcast om webbtrender

Några sena nätter har det blivit för att redigera klart, få ordning på hosting av ljudfilerna, en ny sajt och lite klurigheter med rss-flöden… Men det var det värt.

Efter att ha gått och suktat efter att prova på att göra en egen radioshow i podcast-format har jag nu gått live med det första programmet i en serie poddradioprogram som jag kallar webbtrender.

Jag kommer ha mycket fokus på den nya tidens webb (webb 2.0 om du så vill) och framför allt intervjua kloka människor i webbranschen. Webbtrender blir ett komplement till min blogg.

Givetvis finns ett rss-flöde för programmet så att du kan prenumerera via en podcatcher och tanka ner nya program i din mp3-spelare.


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera