Ny podcast om webbtrender

Några sena nätter har det blivit för att redigera klart, få ordning på hosting av ljudfilerna, en ny sajt och lite klurigheter med rss-flöden… Men det var det värt.

Efter att ha gått och suktat efter att prova på att göra en egen radioshow i podcast-format har jag nu gått live med det första programmet i en serie poddradioprogram som jag kallar webbtrender.

Jag kommer ha mycket fokus på den nya tidens webb (webb 2.0 om du så vill) och framför allt intervjua kloka människor i webbranschen. Webbtrender blir ett komplement till min blogg.

Givetvis finns ett rss-flöde för programmet så att du kan prenumerera via en podcatcher och tanka ner nya program i din mp3-spelare.


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Backa

Om du vill stötta Pers arbete med att utbilda och verka för mer omtänksamma, tillgängliga och trygga digitala tjänster kan du Swisha, donera via Paypal eller bli års-/eller månadsgivare ❤️


Kommentera