Lyssna på kroppen!

Min ambition med bloggen hinns inte med i den takt jag önskar mig. Januari och delar av februari har varit en zombie-artad upplevelse med få sömntimmar, obehagliga överraskningar och annat som ändå kommer att få sitt förtjänade utrymme i mina skrifter framöver.

För ett par veckor sedan unnade vi oss ändå massage på Sturebadet Haga. Det var vår första utekväll på tu man hand på över ett år. Min massör, vars namn jag hoppas jag skrivit upp någonstans, var en man med stora insikter kring livet generellt och välmående specifikt. Vi pratade mycket om att lyssna på kroppen och min nyfunna förmåga att slappna av genom att andas, att äta rätt och balanserat och ta hand om kroppen – något som har legat i träda sedan influensan knockade mig veckorna innan jul.

Imorgon är det badminton – nu jäklar ska träningen komma igång igen!


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera