Konferens om användbarhet på webben

Den 14-15 juni 2007 är det dags för en webbkonferens om usability i Malmö. Konferensen anordnas av InUse och Malmö Högskola; och bland talarna återfinns några av mina idoler från världens smartaste webbyrå: Adaptive Path.

Webbkonferens: From Business to Buttons

Konferensen, med det klämkäcka namnet From Business to Buttons, är en internationell tillställning – och all kommunikation sker självklart på engelska.

Programmet, och för all del även talarna(!), påminner också mycket om sådant jag tagit del av på amerikanska evenemang jag besökt. En tvådagarsbiljett för 10 000 kronor kan jag lova är oerhört prisvärt för den kunskap och det nätverk som konferensen erbjuder.

Jag hoppas vi ses där. Från och med den 31 januari kan du registrera dig på konferenswebben.

(Källa: Mikael Sköld)


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera