I väntan på en olycka på Junibacken

Simon och jag var på Junibacken i princip hela förra måndagen; störthärligt! Mamma Mu och kråkan var tyvärr sjuka men piraterna och teatergruppen är en succé, liksom rutschkanan, kojan, vipp-på-rumpan affären och Pippis pannkakor till lunch. Det finns dock ett område som orsakar lite bryderi hos mig: snickarhörnan.

En hög med fogsvansar, bräder och spik i anslutning till lekplatsen; och så en liten hylla med plåster på väggen. I USA hade det givetvis aldrig gått och även om det står en skylt om att föräldrarna ansvarar för sina barn – är det inte lite vågat? Jag vill ogärna vara pjåskig men nog borde man kunna efterlysa en mer avskärmad yta för de snickarglada, innan olyckan är framme. Säg åt mig om jag yrar.


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera