I väntan på en olycka på Junibacken

Simon och jag var på Junibacken i princip hela förra måndagen; störthärligt! Mamma Mu och kråkan var tyvärr sjuka men piraterna och teatergruppen är en succé, liksom rutschkanan, kojan, vipp-på-rumpan affären och Pippis pannkakor till lunch. Det finns dock ett område som orsakar lite bryderi hos mig: snickarhörnan.

En hög med fogsvansar, bräder och spik i anslutning till lekplatsen; och så en liten hylla med plåster på väggen. I USA hade det givetvis aldrig gått och även om det står en skylt om att föräldrarna ansvarar för sina barn – är det inte lite vågat? Jag vill ogärna vara pjåskig men nog borde man kunna efterlysa en mer avskärmad yta för de snickarglada, innan olyckan är framme. Säg åt mig om jag yrar.


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Backa

Om du vill stötta Pers arbete med att utbilda och verka för mer omtänksamma, tillgängliga och trygga digitala tjänster kan du Swisha, donera via Paypal eller bli års-/eller månadsgivare ❤️


Kommentera