Jag vill bygga om ditt webbformulär!

Jag lanserar en ny tjänst och släpper en guldklimp lite så här i förbifarten: varje månad väljer jag ut 1 eller 2 webbformulär som jag designar om helt gratis för att funka bättre ur användarperspektiv. Du får en ny interaktionsdesign som du själv väljer att se som inspiration, att implementera eller bara kasta åt sidan. Allt du behöver göra är att fylla i intresseformuläret och hoppas på napp.

Du går med på:

  • Att jag själv, efter eget huvud, väljer vilka webbformulär jag vill arbeta med. Det är alltså inte säkert att just ditt formulär blir utvalt.
  • Att jag skriver ett inlägg här på bloggen där jag redovisar formuläret och de förbättringar jag rekommenderar (det ger också dig en kvalitetssäkring eftersom mina många läsare kan granska och bedöma om jag gjort ett bra jobb, och dessutom komma med vidare inspel!)

Du får:

  • En interaktionsdesign som levereras i PDF-format, inklusive kommentarer kring förbättringar.
  • Ett blogginlägg på axbom.se med länk till din/er sajt, och du får gärna kommentera resultatet.

Du får inte:

  • A/B-testning som visar om förändringar faktiskt leder till ökade konverteringar. Men jag rekommenderar starkt att ni mäter och testar regelbundet.

PS …och ja, det får gärna vara formulär som spänner över flera sidor eller utgör del av en interaktiv applikation, men jag måste också ha möjlighet att fullfölja formuläret till slutet så att jag ser hur det funkar idag.

[Den här kampanjen upphörde 2012]


Kommentera