Hitta Per Axbom online

En samling med länkar till alla platser online där du kan hitta sådant jag skriver och producerar.

Hitta Per Axbom online

Följ

Trots att jag tidigare haft en stor närvaro i sociala medier har jag valt att helt lämna Facebook och Twitter. För liknande arenor hittar du mig via Mastodon. Efter en tids frånvaro finns jag även på LinkedIn igen.

📧
Den enkla rekommendationen för att följa mitt arbete är att prenumerera på nyhetsbrevet, och att skicka e-post när du vill nå mig. Ganska smidigt.

Läs

Jag har skrivit berättelser sedan barnsben och bloggat på min egen domän sedan 1997.

Lyssna

Min första podd släpptes 2007. Jag har varit värd för fem poddar varav tre uppdateras regelbundet idag.

Anlita

Du kan anlita mig för produktstrategi, rådgivning, coachning, videoförklaringar och mer. Skicka ett meddelande via e-post så kan vi prata vidare om ett upplägg som funkar för dig och din verksamhet.

Exempel på erbjudanden:

  • Digital drivkraft. Anlita mig löpande för att utnyttja alla mina kompetenser på ett flexibelt sätt.
  • Gruppcoachning. Skräddarsydda upplägg där jag träffar ditt team under cirka sex timmar i månaden under ett halvår eller mer.
  • Talare och utbildare. Jag föreläser på konferenser i Sverige och internationellt, och bedriver även längre kurser och utbildningar. Se några av mina föreläsningar.
  • Förklaringsvideo. Jag hjälper många av mina kunder förklara budskap och förändringar på sätt som når fram till målgruppen. Ibland med video.

Backa

Jag har kontinuerligt producerat gratis utbildningsmaterial i mer än 20 år. För att backa mina insatser inom skrivande, bloggande och videoförklaringar kan du backa mig.

Undrar du över något? Enklast är att mejla mig.


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per