Gratis ikoner för sociala medier

Varför glömmer alla alltid bort Slideshare när de gör ikoner för sociala medier? I min jakt på ikoner när jag gjorde om webbplatsen axbom.se gav jag till slut upp och gjorde mina egna. Idag insåg jag att de ligger i en mapp och skräpar men vill ut i världen och se sig om. Jag har ju själv inte ens börjat använda de färgade ikonerna, som är tänkta för en mouseover-effekt.

Så håll till godo. Dessa ikoner har licensen CC-BY SA 3.0 som det mesta av mitt innehåll. Du kan använda den transparenta PNG-bilden nedan som en CSS sprite, den är på 16.6K, eller ladda ner samtliga ikoner som en zip-fil. Om du vill länka tillbaka till mig om och när du använder dem är jag förstås tacksam.

Icons want to be free.

axbom-social-media-icons


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera