fring på mobilen med skype, google talk, msn messenger, icq och SIP

fring screenshotAllvarligt talat, om du inte använder fring på din mobil, så använder du inte din mobiltelefon…

Med fring kan jag snacka och chatta med Skype, Google Talk, med flera på mobilen. Jag laddar ner ett program till telefonen, matar in mina kontouppgifter och vips plockar den upp aktuella kontaktlistor och identiferar om någon i telefonboken använder några av dessa tjänster.

Så eftersom min telefon har WiFi-möjligheter kan jag nu välja att snacka i min Nokia E61:a medelst Skype. Gratis. Finns inget WLAN kan jag köra 3G, och det är fortfarande fantastiskt billigt – speciellt till utlandet.

Skaffa fring och börja använda din mobil. På riktigt.


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera