fring på mobilen med skype, google talk, msn messenger, icq och SIP

fring screenshotAllvarligt talat, om du inte använder fring på din mobil, så använder du inte din mobiltelefon…

Med fring kan jag snacka och chatta med Skype, Google Talk, med flera på mobilen. Jag laddar ner ett program till telefonen, matar in mina kontouppgifter och vips plockar den upp aktuella kontaktlistor och identiferar om någon i telefonboken använder några av dessa tjänster.

Så eftersom min telefon har WiFi-möjligheter kan jag nu välja att snacka i min Nokia E61:a medelst Skype. Gratis. Finns inget WLAN kan jag köra 3G, och det är fortfarande fantastiskt billigt – speciellt till utlandet.

Skaffa fring och börja använda din mobil. På riktigt.


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Backa

Om du vill stötta Pers arbete med att utbilda och verka för mer omtänksamma, tillgängliga och trygga digitala tjänster kan du Swisha, donera via Paypal eller bli års-/eller månadsgivare ❤️


Kommentera