Första utkast till Eliminate Design

Som vanligt med kort om tid och på målsnöret skickade jag in mitt första utkast med slides till min presentation på UXLx precis. Det är fortfarande en hel del kvar att göra. Bilderna i sig innehåller inte så jättemycket information, så ta det för vad det är, en första struktur och ett idéutkast.

Presentationen kommer vara helt klar den sista april. Och bli inte förvånad om den då ser helt annorlunda ut, förmodligen med mer skissade bidler. Det roligaste med att sätta ihop detta var faktiskt att testa iPad-appen Haiku Deck – helt enormt bra för att snabbt slänga ihop något som ser vidunderligt ut!

Om det spontant är något som du reagerar positivt eller negativt på i dessa bilder så är det förstås toppenkul om du vill dela med dig!


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Backa

Om du vill stötta Pers arbete med att utbilda och verka för mer omtänksamma, tillgängliga och trygga digitala tjänster kan du Swisha, donera via Paypal eller bli års-/eller månadsgivare ❤️


Kommentera