Första utkast till Eliminate Design

Som vanligt med kort om tid och på målsnöret skickade jag in mitt första utkast med slides till min presentation på UXLx precis. Det är fortfarande en hel del kvar att göra. Bilderna i sig innehåller inte så jättemycket information, så ta det för vad det är, en första struktur och ett idéutkast.

Presentationen kommer vara helt klar den sista april. Och bli inte förvånad om den då ser helt annorlunda ut, förmodligen med mer skissade bidler. Det roligaste med att sätta ihop detta var faktiskt att testa iPad-appen Haiku Deck – helt enormt bra för att snabbt slänga ihop något som ser vidunderligt ut!

Om det spontant är något som du reagerar positivt eller negativt på i dessa bilder så är det förstås toppenkul om du vill dela med dig!


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera