Formuläret som aldrig skickades, eller? #webbformulär

Varför går mejlet inte iväg?Det finurliga med den här bilden är att jag redan skickat iväg formuläret. Men det förstod inte jag. Kan du hitta bekräftelsen? Jag kunde! Till slut…

Sjävklart borde producenten av detta webbformulär ha begrundat minst 2 saker några fler gånger om:

  1. Var ligger användarens blick när hon fyllt i formuläret och klickat på skicka… och
  2. Bör formuläret ligga kvar redigerbart på bekräftelsesidan?

På 1 svarar jag “på samma ställe där den just var, på knappen” och på 2 svarar jag “självklart inte.”

Och det faktum att jag inte fått minsta tillstymmelse till svar ännu efter en vecka gör att jag gissar att det finns fler fel i ledet fram till en fungerande kommunikation med Solna stad. Eller vad tror du?

På tal om en helt annan sak så är det här första blogginlägget som jag skriver på min iPad. Äntligen finns det en applikation som gör bloggandet till en rimlig aktivitet på paddan. Om du vill prova heter det Blogsy.


Kommentera