Föreläsningar om tillgänglighet och webbtrender

Tillgänglighet

Nästa onsdag den 17 maj håller jag ett frukostseminarium om tillgänglighet (kl 8-9). Ett ytterst få antal platser finnes kvar. Anmäl dig hos Lumano och ta även en titta på mina kollegors föreläsningar om användartester och sökbarhet.

Webbtrender

Den 13 juni pratar jag återigen om webbtrender på IIRs konferens: Utveckla din webbplats. Emedan övriga talare i mångt och mycket repriserar sina föreläsningar så måste jag givetvis uppdatera min veckovis 😉


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Delar av kommentarsfunktionen är på engelska i väntan på att funktionen blir möjlig att översätta i verktyget som används.