Folkets park i Malmö, ett paradis för barn

karusellFörra året upptäckte vi av en slump tivolit i Folkets Park i Malmö. Vi började med några enstaka åkbiljetter till vår då 2-årige son men insåg snabbt att vi behövde ett åkband för 195 kronor. Han åkte i två timmar till dess att han i princip somnade vid ratten i en bil på räls. Massor av karuseller, veteranbilar, radiobilar och berg- och dalbanor för alla åldrar.

Vi besökte parken när vi var på genomfärd i år igen och det var precis lika lyckat. Har man dessutom med sig en picknickorg kan det nog bli hur bra som helt, men vi har aldrig hunnit utforska mer än just tivolit.


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera