Frilans på Datormagazin

Förra veckan fick jag ett fantastiskt kul besked från tidningen Datormagazin:

Jag har den stora glädjen att meddela att du är en av cirka 30 nya skribenter som vi kommer att erbjuda frilansuppdrag.

Minst sagt är det en barndomsdröm som går i uppfyllelse när jag nu får äran att vara en av skribenterna i den tidning jag som ung datanörd på 80-talet varje månad trånade efter och fullkomligen frossade i… och som idag innehåller den form av spjutspetskunskap som tilltalar alla med nollor och ettor i stora kroppspulsådern.

Datormagazin är Sveriges största magasin för datoranvändare. Målgruppen är huvudsakligen IT-utvecklare, webbmakare, programmerare och andra professionella datoranvändare.

Jag återkommer om detta efter mitt första besök på redaktionen. Under tiden tar jag gärna emot kommentarer angående mitt bidrag till Expertpanelen hos publiceringsverktyget Episerver.: Skapa en lättläst webb.


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Backa

Om du vill stötta Pers arbete med att utbilda och verka för mer omtänksamma, tillgängliga och trygga digitala tjänster kan du Swisha, donera via Paypal eller bli års-/eller månadsgivare ❤️


Kommentera