Frilans på Datormagazin

Förra veckan fick jag ett fantastiskt kul besked från tidningen Datormagazin:

Jag har den stora glädjen att meddela att du är en av cirka 30 nya skribenter som vi kommer att erbjuda frilansuppdrag.

Minst sagt är det en barndomsdröm som går i uppfyllelse när jag nu får äran att vara en av skribenterna i den tidning jag som ung datanörd på 80-talet varje månad trånade efter och fullkomligen frossade i… och som idag innehåller den form av spjutspetskunskap som tilltalar alla med nollor och ettor i stora kroppspulsådern.

Datormagazin är Sveriges största magasin för datoranvändare. Målgruppen är huvudsakligen IT-utvecklare, webbmakare, programmerare och andra professionella datoranvändare.

Jag återkommer om detta efter mitt första besök på redaktionen. Under tiden tar jag gärna emot kommentarer angående mitt bidrag till Expertpanelen hos publiceringsverktyget Episerver.: Skapa en lättläst webb.


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera