Digitalsamtal: ett poddavsnitt om digital omtanke

Digitalsamtal: ett poddavsnitt om digital omtanke

Årets första avsnitt av podden Digitalsamtal med Anders Thoresson, innehåller en intervju med mig om Digital omtanke, såväl boken som konceptet.

Vi pratar om allt från utmaningen med yrkestitlar till svårigheten med mätvärden som kan få oss att missa hänsynen till vanliga människors välmående. Det blir i slutändan av yttersta vikt, menar jag, att involvera människor med många olika erfarenheter i varje form av nyskapande, för att säkerställa att vi minimerar negativ påverkan. Lyssnandet, som jag så ofta för fram, är nyckeln till att hitta rätt etiska riktning inom organisationer.

När man lyssnar på podd så är det inte alltid helt uppenbart var man ska lyssna om man inte redan har sitt favoritsätt. Så jag ger dig lite olika alternativ:

Du kan köpa handboken Digital omtanke hos Bokus eller direkt av mig.


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera