Riktigt billiga IT-produkter

Jag är en person som ständigt bevakar priser på intressanta och kul prylar. Inte för att jag själv har möjlighet att köpa allt jag hittar utan för att jag helt enkelt är prylgalen i ordets rätta bemärkelse. Så, här kommer några av de bästa tipsen just nu. Observera att de gäller under begränsad tid.

Bärbar dator

Inwarehouse har kampanj på en bärbar dator från Acer som har 80GB hårddisk, 15-tumsskärm, WLAN och DVD-brännare (dual layer). Dustin och Webhallen har också kampanjer på bärbar dator i samma prisklass men med betydligt sämre prestanda och egenskaper. Priset? Otroliga 5 995 SEK inklusive moms.

DVD-spelare till bilen

Bästa pris på DVD-spelare till bilen med dubbla skärmar hittar du just nu hos Jula Postorder. 2 495 SEK inklusive moms. Lägg märke till att det mesta gällande kablage och tillbehör ingår i paketet.

Surround-system / hemmabio

En musikanläggning från LG med trådlösa bakhögtalare hittar du också hos Inwarehouse. Anläggningen innehåller en DVD-spelare, 5 smidiga högtalare och en stor bas. 1 690 SEK inklusive moms kan det nog vara värt.

Hoppas någon gör ett klipp 🙂


Kommentera