Per Gessle och jag

Bild från lyricsdownload.com där mitt namn står ovanför Per GessleSenaste nytt från klubben för inbördes beundran: Döm om min förvåning när min hustru Googlade mig och fann en av mina sångtexter på lyricsdownload.com. Jojomen, under bokstaven P stoltserar jag tillsammans med Per Gessle. Någon har alltså hittat texten, gillat den(?), klippt ut den och lagt den till arkivet. Störtskönt!

Det slutar inte där. På en rumänsk poesi-sajt har någon (jag tolkar det som Aniela Ungureanu) tagit en av mina Haiku-dikter och översatt den till rumänska! Fett! Här har ni den rumänska haiku-dikten och här är originalet. Varför inte meddela mig när jag får dessa komplimanger? Jag har till och med fått en egen knapp:

Per Axbom lyrics


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress

Backa

Om du vill stötta Pers arbete med att utbilda och verka för mer omtänksamma, tillgängliga och trygga digitala tjänster kan du Swisha, donera via Paypal eller bli års-/eller månadsgivare ❤️


Kommentera