Per Gessle och jag

Bild från lyricsdownload.com där mitt namn står ovanför Per GessleSenaste nytt från klubben för inbördes beundran: Döm om min förvåning när min hustru Googlade mig och fann en av mina sångtexter på lyricsdownload.com. Jojomen, under bokstaven P stoltserar jag tillsammans med Per Gessle. Någon har alltså hittat texten, gillat den(?), klippt ut den och lagt den till arkivet. Störtskönt!

Det slutar inte där. På en rumänsk poesi-sajt har någon (jag tolkar det som Aniela Ungureanu) tagit en av mina Haiku-dikter och översatt den till rumänska! Fett! Här har ni den rumänska haiku-dikten och här är originalet. Varför inte meddela mig när jag får dessa komplimanger? Jag har till och med fått en egen knapp:

Per Axbom lyrics


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera