Axbom på scen, på Business to Buttons 2008

Vid kvällsaktiviteten på Business to Buttons i juni 2008 behövde gycklarna en “frivillig” på scen för ett jongleringsnummer. Självklart blev undertecknad handplockad. Och i den värld vi lever i finns det väl inte en sekund som inte blir filmad, så håll till godo. Och trevlig sommar!


Per Axbom on stage at Business to Buttons 2008 from axbom on Vimeo.

Jättestort tack till Zeljko Spehar på Digital media Consulting som filmade hela konferensen och dessutom satt mitt emot mig på middagen. Därför blev det extra bra kvalitet på klippet som han skickade till mig 🙂

Lite kul i sammanhanget är att jag precis själv lärt mig jonglera med käglor. Jag funderade på att göra en kupp men tack och lov höll jag tillbaka – det kunde slutat illa; jag är inte lika skicklig som killarna här ännu.

Läs även mina dagsrapporter från konferensen:

Och ännu mer audio/video från konferensen, självklart med fler bilder på gycklarna (och mig) också, men även på Don Norman.


Kommentera