Alejandro Fuentes Bergström: Eduardo söker jobb!

Om du inte har sett Alejandro Fuentes Bergström på Youtube ännu så har du gått miste om något. Jag kan titta på avsnitten om och om igen och bara skratta rakt ut åt samma saker.

En kul figur (en apa!) som lär ut ekonomi och sunt förnuft på ett underfundigt tråkigt sätt! Det är e-learning för webb 2.0 det. Tryck inte på stop-knappen; han är precis så tråkig som han låter, men det är just det som är så uppfriskande.

Kolla in avsnitten på Youtube först (om du inte sett dem) innan du spanar in det senaste avsnittet jag hittat:

Den här hittade jag för någon vecka sedan, vet inte om den är ny. Tipsa gärna mig om fler. Egentligen borde väl någon lägga upp dem på nya Youtube på svenska.


Alejandro Fuentes Bergström om kronofogdemyndigheten från My MonkeyVimeo.


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per

Kommentera