Digital drivkraft med Per Axbom

Nu kan du anlita mig 1, 2 eller 3 dagar i månaden på årsbasis. Jag förklarar varför det är det smartaste sättet att få tillgång till hela bredden av mina kunskaper och förmågor.

Digital drivkraft med Per Axbom

Jag bidrar med digital expertis via strategisk vägledning, UX-design, tillgänglighet, workshop-facilitering, användningsstudier, framtidsstudier, kommunikationsstrategi, utbildning i smarta verktyg, inspiration med mera.

Tillsammans kommer vi löpande överens om hur jag hjälper er bäst från månad till månad.

❣️
Om du till exempel anställer juniora designers kan jag även agera mentor och bidra i projekt med kvalitetssäkring. Ett oerhört kostnadseffektivt sätt att arbeta på som gynnar alla.

Fördelarna för er

  • Ni får inte bara någon som "gör" utan någon som samtidigt visar, utbildar och stöttar.
  • Ett kostnadseffektivt sätt att få tillgång till hela bredden av min expertis utifrån era just nu aktuella behov.
  • En långsiktig, hållbar relation som samtidigt är flexibel med vilka aktiviteter som utförs.
  • Jag lämnar er inte "i sticket" efter ett par månader.
  • Ni har aldrig långt till ett bollplank med lång erfarenhet av digitala projekt.

Priser

🔄
Tänk på det här upplägget som en retainer - en fast avgift där alltid du får ett stort värde tillbaka. Jag får jobbet gjort och ser det i hamn varje månad, och ser till att finnas tillgänglig för er när det behövs. Vissa månader kräver mer och andra mindre. Antalet dagar är en ungefärlig vägledning och vi utvärderar behovet regelbundet.

~1 dag per månad

12 000 SEK/månad

~2 dagar per månad

22 000 SEK/månad

~3 dagar per månad

29 000 SEK/månad

Så här funkar det

Vi har en kontinuerlig dialog där jag lyssnar in era behov, föreslår åtgärder och genomför aktiviteter som jag ansvarar för och driver. När ni behöver någon som hanterar en workshop eller annan kommunikativ insats så har ni redan mig tillgänglig.

Jag arbetar i första hand på distans vilket innebär att jag kan vara till hjälp var ni än befinner er. Men kan självklart vara på plats när det behövs och funkar.

Bästa sättet att förstå alla sätt som jag kan stötta på är att boka in ett möte för att prata om olika möjligheter. Upplägget skräddarsys alltid utifrån era önskemål och förutsättningar. Det ska kännas rätt för alla innan vi skriver avtal.


Om Per

Per Axbom är strateg och digital rådgivare med lång erfarenhet inom kommunikation och design av online-tjänster. Han har bloggat sedan 1997, poddat sedan 2007 och drivit företag sedan 2010. Per är också författare till handboken Digital omtanke.

"Tjänsten Digital drivkraft bygger på min förmåga att röra mig tryggt och effektivt mellan övergripande strategi, tekniska detaljer samt olika verksamhetsområden och perspektiv. Det gynnar mitt välbefinnande och min kreativitet. Och mina kunder."

Hitta mer info om Per via

ProfilTjänsterBloggPodcastNyhetsbrevKontakt