Inera - Per Axbom

Hej!

Jag arbetar mycket med Inera men har också många andra kunder och åtaganden. Därför är min Inera-kalender inte alltid helt uppdaterad med möten som jag har i andra sammanhang.

För att säkert se min lediga tid kan du öppna min kalender nedan. Du kan sedan välja att boka tiden direkt i kalendern, alternativt  bjuda in mig på båda dessa e-postadresser:  per@axbom.se samt per.axbom@inera.se. Då avsätts tiden automatiskt i min centrala kalender och kan inte dubbelbokas.

Se min lediga tid

Tack för din hjälp,
Per

P.S. Jag använde tidigare ett verktyg för att synka min Axbom-kalender med Inera-kalendern, men efter att Inera ändrat säkerhetsinställningar i december 2021 funkar inte detta längre.


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress

Bli nyckelsupporter

Nu kan du backa Pers pågående arbete med att skriva, inspirera och lära ut inom digital etik och tekniktrygghet. ❤️ Med ett företagspaket blir flera medarbetare supportrar och det ingår rådgivning. Som enskild nyckelsupporter får du förhandstittar och insyn bakom kulisserna.

Backa Per