Anlita Per Axbom

Design och utveckling för positiv påverkan

Jag utbildar dig och din organisation i att bygga tjänster och produkter med radikal omtanke. Det ökar medarbetarnas och kundernas välmående, och gör din organisation mer hållbar.

Föreläsning: Radikal omtanke för en uppkopplad värld

Jag ökar medvetenheten om den negativa påverkan som dagens arbetssätt kan bidra till, och hur du kan arbeta inkluderande och hållbart för att både göra bättre och må bättre. Jag belyser hur var och en av oss kan hitta sin riktning och använda modeller och processer som håller både en själv och organisationen på rätt kurs. Deltagarna går från föreläsningen med nya insikter om vägvalen de står inför och kan påverka.

Upp till 45 minuter: 19.000 SEK*


Workshop: Praktiska verktyg för radikal omtanke

Deltagarna får arbeta praktiskt med verktyg för hållbar och inkluderande design och utveckling. Jag har med mig case eller så tar vi fram ett tillsammans. Vi skapar en trygg miljö med något som alla känner igen och känner sig bekväma med. Det hjälper oss att våga utmana låsningar i vårt tänkande.

Vi jobbar med perspektiv, intervjuar, övar på strategiskt förutseende och resonerar runt inkluderande arbetssätt. Vid slutet av dagen har alla provat på nya verktyg som de direkt kan tillämpa i sitt arbete.

Upp till 25 deltagare.

Halvdag, 3 timmar: 24.000 SEK*
Heldag, 6 timmar: 36.000 SEK*


Strategisk coachning av design- och utvecklingsteam

Ett skräddarsytt upplägg där jag träffar ett team (kan vara blandade roller) under en dag i månaden, över minst sex månader. Individuella samtal kommer varvas med grupp-coachning.

Coachning av team bidrar till att deltagarna:

  • Känner sig sedda och lär känna sig själva
  • Blir säkrare och tryggare i sina roller
  • Stärker sin förmåga att tala för sin sak
  • Förbättrar sitt samspel och jobbar bättre tillsammans
  • Undviker att bli förförda av idéer som inte matchar teamets situation
  • Lättare har organisationens mål och syfte i fokus när man jobbar
  • Ökar förståelsen för vilka verktyg, såväl tekniska som analoga, som är lämpliga i vilka situationer
  • Trivs ännu mer på jobbet

Vi inleder alltid med aktuella utmaningar och frågeställningar som är unika för teamet. Varje session avslutas med hemläxa som jag följer upp. Träffarna förbereds och dokumenteras för att säkerställa bästa möjliga stöd. Mellan träffarna finns möjlighet till kontakt via mejl.

6 månader för upp till 7 personer: 192.000 SEK*, eller 32.000 SEK/månad*. Därefter löpande avtal med en månads uppsägningstid.

6 månader för 8-14 personer: 288.000 SEK*, eller 48.000 SEK/månad*. Därefter löpande avtal med en månads uppsägningstid.


*Prisinformation

Priserna är angivna exklusive moms. Eventuella res- och boendekostnader utanför Stockholmsregionen tillkommer.

Hör av dig

För att anlita Per, mejla direkt till per@axbom.se eller boka en telefontid.


Om Per Axbom

Per har mer än 20 års erfarenhet av arbete och rådgivning inom digital utveckling och design för både privat och offentlig sektor. Sedan 1997 har han via sin blogg delat med sig av relevanta erfarenheter och lärdomar, som även landat i en kostnadsfri e-bok om digital tillgänglighet.

Som en av två värdar för UX Podcast har han i mer än 200 poddavsnitt sedan 2011 spridit kunskaper och intervjuat världens ledande design-personligheter. Såväl Berghs som Nackademin, Högskolan i Jönköping och många företag har anlitat honom som lärare. Hösten 2015 utbildade han sig även till coach hos Leapfrog AB.

Under 2019 utkom Per med boken Digital omtanke som tillhandahåller verktyg och modeller för att utveckla digitala lösningar som bidrar till hållbarhet och välmående. På Nackademin sitter Per med i ledningsgruppen för utbildningen UX-designer och håller även i 3-veckorskursen Etik inom design.