Välkommen!

Välkommen!

Välkommen som prenumerant på nyhetsbrevet och kostnadsfritt medlemskap. Jag är oerhört tacksam över att du är nyfiken på mitt innehåll. Ett av mina mål är förstås att nå ut med mina budskap och skapa medvetenhet runt digital etik. Jag brinner för att fler människor ska bli inkluderade, hörda och känna sig trygga med ny teknik.

De mejl du får av mig framöver kommer att publiceras som inlägg på bloggen, så du hittar alltid tillbaka till dem här.

Du får det bästa urvalet

Jag skickar inte ut precis allt mitt innehåll som mejl, utan framför allt det som stämmer med det budskap jag vill nå ut med och det jag tror stämmer med din förväntan. Du hittar alltså oftast mer innehåll på webbplatsen. Se mejlen som en påminnelse om att jag är aktiv.

Stanna kvar precis så länge du vill. Om innehållet inte matchar dina förväntningar kan du när som helst avsluta din prenumeration. Du är också välkommen att skicka återkoppling till mig på per@axbom.se.

Tack för ditt stöd,
Per


PS Om du har möjligheten, och innehållet skapar värde för dig, välkomnar jag backare i form av betalande medlemmar. Det gör att jag kan fokusera än mer på mitt arbete för ansvarsfull innovation. Men det är förstås ingen förväntan jag har och du måste också får en chans att på riktigt ta del av det jag skapar. Mitt innehåll kommer fortsatt vara 99,9% gratis just för att alla har olika förutsättningar.


Få Pers nyhetsbrev

Utkanten av digital etik är ett månatligt nyhetsbrev som belyser exempel på skadlig teknik och lär digitala kreatörer hur man bygger för universellt välmående.

Ange e-postadress