Djupt tack

Djupt tack

Det är stort och överväldigande för mig att du är villig att backa mig. Ditt bidrag gör att jag vågar, kan och vill mer. Mitt varmaste tack.

Ditt betalda medlemskap innebär framför allt att du backar mitt arbete med att lära ut och skapa medvetenhet om digital etik och ansvarsfull innovation. Det gör jag just nu genom skrivande, föreläsningar och utbildningsinsatser.

Mervärde

Jag vill förstås att du ska känna att du får ut något extra. Därför kommer jag regelbundet att släppa olika former av mallar och arbetsblad för nedladdning. Det kommer variera om materialet blir helt exklusivt för betalande eller om visst material släpps långt senare till andra.

Jag kommer också bjuda in till exklusiva träffar för betalande medlemmar. Du får mer tillgång till mig om du vill ställa frågor, eller bara vill höra mig testa nya ämnen och material för föreläsningar.

Om du har ytterligare idéer om hur jag kan hjälpa dig som betalande medlem och backare att få ytterligare värde av mitt arbete, berätta gärna.

Ett forum för betalande medlemmar är också på gång.

Extramaterial

Du får samma nyhetsbrev som alla med kostnadsfritt medlemskap, samt också de utskick som berättar om exklusivt material och evenemang. Och allt kommer att kunna nås via webbplatsen.

Observera att om du väljer bort utskick via e-post så kommer du ändå kunna nå allt exklusivt material från den här sidan: axbom.se/medlem.

Du bestämmer

Stanna kvar precis så länge du vill. Om mitt arbete – och det jag åstadkommer – inte matchar dina förväntningar kan du när som helst avsluta din prenumeration.

Tack för ditt stöd,
Per


PS Ha aldrig dåligt samvete för att du behöver pausa eller avbryta ditt medlemskap. Livet går i vågor och förutsättningar förändras. Du är alltid välkommen att skicka återkoppling till mig på per@axbom.se.