“Det första jag gör är att säkerställa att vi är överens om såväl problem- som målbild. Sedan lyssnar jag ännu lite till. Jag löser inte problem som du inte har.”

Bokad just nu: 90%

1. Uppdrag inom design / UX

Anlita mig för såväl korta som längre uppdrag för att utbilda, leda, utvärdera och/eller skapa visuella förklaringar, interaktiva prototyper eller färdiga lösningar.

Exempel

Löpande

Grundtaxa

1 200 SEK/h

Heldag

Dagsarvode

8 600 SEK

Retainer

pris / månad

offereras

Jag utgår från ett människo-centrerat synsätt och lägger vikt vid att lösningar ska balansera såväl teknik och verksamhet som mänskliga behov.

2. Coaching

Jag erbjuder coaching för dig som vill göra kännbara framsteg inom ett eller flera utvecklingsområden i arbetslivet eller privat. Coaching är en målstyrd process som ger dig stöd att uppnå mål snabbare och effektivare än du klarar på egen hand.

Exempel på upplägg. Vid ett uppstartsmöte kommer vi överens om bästa upplägg för dig.

Rivstart

3 tillfällen*

3 900 SEK

1 300 SEK / möte

Insikt

6 tillfällen*

7 200 SEK

1 200 SEK / möte

Förändring

12 tillfällen*

13 800 SEK

1 150 SEK / möte

*Vi har alltid ett uppstartsmöte innan start som är kostnadsfritt och utan krav på fortsättning. Det är viktigt att båda parter känner sig bekväma innan vi ingår en coaching-relation.

3. Föreläsningar

Jag brinner för att utmana gängse uppfattningar om design och mänskliga beteenden. Genom åren har jag föreläst både på stora internationella konferenser och för mindre grupper på företag.

Exempel

Inspiration

Föreläsning

15 000 SEK

30-45 minuter

Workshop

Utbildning halvdag

20 000 SEK

Halvdag

Tonsättande

Keynote

25 000 SEK

30-60 minuter

Berätta om vision och målbild för ditt event så arbetar vi tillsammans för att skapa ett framgångsrikt innehåll.

4. Audiovisuellt

Min första podd producerade jag 2007 och jag använder med framgång även video för att förklara och underlätta projektkommunikation och information om produkter.

Exempel

Podd

Produktion

~8 000 SEK

Från färdigt ljud till publicerat avsnitt.

Video

5 min video

~30 000 SEK

Cirkapris för animerad video.

Din idé

Förklara!

offereras

Pitcha din idé så förverkligar vi.

 Jag jobbar för att det färdiga audiovisuella innehållet ska uppnå ett tydligt mål. Jag lär också ut skapande av multimedia på ett kostnadseffektivt sätt.

Nyhetsbrev som kittlar hjärnan


Personliga reflektioner och länkar till tankeväckande och lärorika artiklar jag hittar på nätet. Välkommen att ta del av utmanande grubblerier och omedelbar kunskap.