Backa Pers arbete

Bidra till Pers innehåll och arbete med att belysa, lära ut och förklara såväl orättvisor som möjligheter med ny teknik. Det går också att ordna med en regelbunden PDF-faktura med valfritt belopp.

Backa Pers arbete

I 25 års tid har jag kostnadsfritt publicerat innehåll i form av verktyg, instruktioner och lärdomar. Och jag vill inte sluta göra det! Jag vill behålla mitt innehåll öppet och tillgängligt för alla så långt det bara går. Men jag vill gör mer av samma. Jag vill hjälpa:

  1. fler kreatörer att bygga teknik med omtanke,
  2. och fler människor att känna sig trygga med den teknik de lever med.

Att producera och sprida kostnadsfri kunskap tar tid och kostar pengar. Inte enbart det initiala arbetet, utan också att underhålla det över tid.

Som supporter ger du mig möjlighet att planera utgivningen, ägna mig åt djupare analys och arbeta mer långsiktigt. Som tack får du tillgång till exklusiva förhandstittar och insyn bakom kulisserna. Som företag kan du även få rådgivning och omnämnande i podden Omtanke.

För att donera en enskild summa kan du Swisha eller använda PayPal.

Om du i stället vill få en faktura (PDF) med valfritt belopp, eller vill diskutera en annan form av rådgivning till din organisation, så är det bara att säga till.

Om du inte är i ett läge där du kan hjälpa ekonomiskt, kom ihåg att jag alltid är oerhört tacksam när du tar dig tid att läsa mitt innehåll och dela det med andra.

Ett viktigt skäl till att ha supportrar är för att kunna fortsätta erbjuda innehållet gratis.

Varmt tack för din omtanke,
Per


Få Pers nyhetsbrev

Per Axboms nyhetsbrev om digital etik och omtänksam design hjälper dig hålla dig uppdaterad om mänskliga rättigheter i tech-branschen. Du får utvalda inlägg i din inbox 2-3 gånger per månad.

Ange e-postadress